Skip to Store Area:

Juwelen en Horloges Online | CheckTime

Doorzoek site

Welkom bij Checktime | Mijn Account | Login | Checkout

Horloges

Op zoek naar horloges?

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig horloge van een betrouwbaar merk? Dan bent u bij CheckTime aan het juiste adres. Deze website is de online outlet van Juwelier Debaere uit Geraardsbergen in Oost-Vlaanderen. Zowel in onze winkel als online verkopen wij topkwaliteit horloges voor mannen en vrouwen. Daarnaast bieden wij juwelen zoals armbanden, kettingen en ringen.

 

Enkele van onze merken

Tot de uurwerken in onze collectie behoren die van de makers Swatch, Ice-Watch, Lotus, G-Shock, Nautica, Guess, Jaguar, Festina, Olivier Strelli, Casio en Tommy Hilfiger. Ook voor horloges van Esprit, Rodania en Fruitz zijn wij uw partner. Dit zijn stuk voor stuk merken die een reputatie hebben hoog te houden. Kwaliteit is dus gegarandeerd.

 

Koop uw horloge online

De opkomst van internet heeft het mogelijk gemaakt om onze gehele collectie horloges via deze webste aan te bieden. Het is dus niet langer nodig om voor uw uurwerk naar onze juwelierszaak te rijden. In plaats daarvan bekijkt en bestelt u vanuit uw luie stoel de fraaiste horloges.

 

Uw uurwerk gratis bezorgd in België en Nederland

Of u nu uit België of Nederland komt, wij bezorgen uw nieuwe uurwerk gratis wanneer uw bestelling meer dan € 50,00 bedraagt. Het afhalen van uw horloge is uiteraard ook mogelijk, en u betaalt hier geen extra kosten voor. Wat de betaling betreft bent u ook in goede handen. Onze partner hiervoor is MultiSafepay, die betalingen via iDEAL, creditcard, DIRECTebanking of Giropay accepteert.

Er komen geen producten overeen met de selectie.