Skip to Store Area:

Juwelen en Horloges Online | CheckTime

Doorzoek site

Welkom bij Checktime | Mijn Account | Login | Checkout

Casio G Shock

Absolute Toughness

G-Shock is het ultieme schokbestendige horloge. met zijn Absolute Toughness is het een uniek en ongeëvenaard horloge, dat al meer dan 25 jaar zijn waarde voor de handel bewijst. Niet alleen in robuustheid is de G-Shock uniek ook haar technologie voldoet aan de nieuwste maatstaven. G-Shock een Tough watch voor iedereen.

 

Waterdicht tot 20 BAR, Stopwatch en Mineraal glas

Natuurlijk kennen we allemaal de G-Shock, in de jaren tachtig een absolute horlogehit bij jong en oud. Casio ziet nu nieuwe mogelijkheden voor G-Shock daarom sponsoren ze bijvoorbeeld een van de hotste popsterren van dit moment Keisha. Ook rockt de Shock the World tour aan alle kanten. De vrolijke kleuren, hippe modellen laten G-Shock horloges weer wereldwijd enorm toenemen.

In 2009 verraste G-Shock de wereld met de aftrap van "Shock The World" in Tokio en wist meteen direct vele harten te veroveren voor dit iconische merk dat weer terug van weg geweest is. Tijdens Shock The World komen diverse elementen uit de belevingswereld van G-Shock aan bod. Een sterke mix van progressieve muziek, kunst, sport en de ontstaangeschiedenis van G-Shock, het eerste digitale horloge, maakt de avond uniek. Dit resulteerde in een snelle verspreiding van Shock The World en steden zoals New York, Sydney, Londen, Mexico City en Berlijn volgden rap. In 2011 laat Amsterdam al snel na Rome van zich horen en komen Moskou, Shanghai en Hanoi later dit jaar met een Shock The World. Amsterdam geeft met een sterke line up met optredens van onder meer Kraantje Pappie en Nobody Beats The Drum en live action painting deze Shock The World een geheel eigen gezicht. Verwacht wordt dat het donderdag een zinderende avond wordt in Club Trouw 2011 endat ook Nederland geen weerstand kan bieden aan de toughness van G-Shock.

Bovendien wordt tijdens deze avond een tipje van de sluier opgelicht van de Nederlandse designer collabs die later dit jaar volgen. Extra bijzonder aan deze avond is dat de founding father van G-Shock Kikuo Ibe in Amsterdam aanwezig is. Hij heeft tijdens het besloten deel van Shock The World een presentatie om daarmee inzicht te geven in het unieke karakter van G-Shock en haar ontstaangeschiedenis. Waarbij wordt toegelicht hoe een simpel rubber balletje tot de doorbraak leidde van de G-Shock DW-5000. Het model dat de moeder van alle G-Shock horloges is en daarmee de basis vormde voor de befaamde triple 10 technologie.

Wij bieden u een ruime keuze aan G-Shock horloges. Wij beschikken echter over een ruim assortiment G-Shock uurwerken. De volledige nieuwe collectie G-Shock horloges is bij ons online te koop.

Zowel G-Shock horloges voor dames als heren; sportief of klassiek.

Alsook beschikken onze G-Shock horloges over een fabrieksgarantie van 2 jaar op de mechanische delen van het uurwerk.

Al onze G-Shock horloges zijn waterdicht .

Er komen geen producten overeen met de selectie.