Skip to Store Area:

Juwelen en Horloges Online | CheckTime

Doorzoek site

Welkom bij Checktime | Mijn Account | Login | Checkout

Armbanden

 Online bestellen | CheckTime

 

Armbanden
Of u nu op zoek bent naar zilveren juwelen of diamanten juwelen, bij CheckTime slaagt u altijd. Op deze pagina laten wij u kennismaken met onze ruime collectie armbanden. Wat uw leeftijd of stijl ook is, wij bieden u gegarandeerd armbanden die perfect bij u passen.

 

Armbanden online te koop

Om onze armbanden te bekijken en te passen bent u van harte welkom bij Juwelier Debaere in Oost-Vlaanderen. Maar bent u hier niet toe in staat of heeft u de sieraden zelf al eens in handen gehad, dan is online bestellen een goede optie. Hierbij heeft u de keuze uit gerenommeerde namen, zoals Nobless, Dulci Nea, Bruce, Nona en Elisabeth Landeloos.

 

Niet alleen armbanden

CheckTime is de online outlet van juwelier Debaere. Onze fysieke zaak trekt dagelijks geïnteresseerde bezoekers, maar sinds enige tijd zijn wij ook online actief. Op die manier kunnen wij een groter publiek van dienst zijn. Niet alleen met armbanden, maar ook met bijvoorbeeld halskettingen en oorringen.

 

Gratis verzending

Bij bestellingen van € 50,00 of hoger is de verzending gratis. Dat geldt zowel voor bestellingen vanuit België als vanuit Nederland. Voor uw betaling accepteren wij allerlei Nederlandse, Belgische en internationale methoden: creditcard, DIRECTebanking, Giropay en iDEAL. Onze partner MultiSafepay verwerkt deze via een beveiligde verbinding.

 

Uiteraard zorgen wij ook voor volledige verzekering van uw armbanden. Wilt u meer weten? Voor beantwoording van uw vragen belt u ons op tel. (+32) 488 333 331.

Er komen geen producten overeen met de selectie.