Skip to Store Area:

Juwelen en Horloges Online | CheckTime

Doorzoek site

Welkom bij Checktime | Mijn Account | Login | Checkout

Gouden Juwelen

Gouden juwelen van topmerken | CheckTime

 

Gouden juwelen
Gouden juwelen zijn al duizenden jaren lang een teken van liefde, rijkdom, macht en schoonheid. Geen wonder dat echtgenoten elkaar vaak gouden juwelen schenken bij de bruiloft. Ook als ‘tussendoortje’, bij bijzondere gelegenheden, komt u met armbanden en halskettingen van dit edelmetaal prima voor de dag. Deze site stelt u in staat om vanuit huis gouden juwelen te kopen.

 

Gouden juwelen van bekende namen

Of het nu om zilveren juwelen of om gouden juwelen gaat, CheckTime wil dat u nog jarenlang van uw sieraden kunt genieten. Dit betekent dat wij u niet alleen de hoogste zuiverheid bieden, maar ook de modieuze en tegelijkertijd tijdloze designs die alleen de grote namen kunnen bieden. In onze collecties van AuroDesign, Mémoire, Nobless en Dulci Nea vindt u sieraden die echt bij u passen.

 

Ook voor horloges

Niet alleen verkopen wij gouden juwelen van de topmerken. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor bekende horlogemerken. Ook hierbij geldt dat wij kwaliteit en stijl hoog in het vaandel hebben. Daarom verkopen wij uitsluitend uurwerken van merken als Rado, Jaguar, Festina, Rodania en Lotus. Wij nodigen u van harte uit om eens rond te kijken op deze website.

 

Méér dan een online winkel

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet zomaar bij een online winkel bestelt. Bij ons heeft u gelukkig de zekerheid van een fysieke zaak met een jarenlange traditie. Al ruim 25 jaar is Juwelier Debaere actief in Oost-Vlaanderen. Wij beantwoorden dan ook met plezier uw vragen op tel. (+32) 488 333 331.

Er komen geen producten overeen met de selectie.