Skip to Store Area:

Juwelen en Horloges Online | CheckTime

Doorzoek site

Welkom bij Checktime | Mijn Account | Login | Checkout

ringen

 

Gespecialiseerd in ringen
Naar wat voor type ringen u ook op zoek bent, bij CheckTime slaagt u altijd. Verlovingsringen, trouwringen en ringen om bijzondere gelegenheden te vieren: in onze online winkel vindt u dezelfde collectie als in onze fysieke zaak in Oost-Vlaanderen. Wij nodigen u van harte uit om eens rond te kijken op deze website.

 

Ringen: welk edelmetaal kiest u?

Als het gaat om ringen, is één van de dilemma’s waar u voor staat, de keuze van het edelmetaal. Kiest u voor goud, voor zilver of is uw oog gevallen op stalen juwelen? Met meer dan 25 jaar ervaring als juweliers, kunnen wij u uitgebreid adviseren over het juiste juweel voor de juiste gelegenheid. Belt u ons op (+32) 488 333 331 voor vrijblijvend advies.

 

Ook voor andere sieraden

Behalve voor ringen, kunt u ook bij ons terecht voor hangers en armbanden. Hierbij heeft u steeds de keuze uit gerenommeerde namen, zoals Dulci Nea, Elisabeth Landeloos, Nobless en Nona. Daarnaast bezitten wij een uitgebreide collectie horloges. Ook hierbij verkopen wij uitsluitend de beste merken, zoals G-Shock, Nautica, Swatch, Rodania en Olivier Strelli.

 

Gratis verzending

Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt uit onze ringen, dan verpakken wij deze met de grootste zorg en verzenden wij uw bestelling volledig verzekerd. Bij een aankoopbedrag van € 50,00 of méér is het transport geheel gratis.

Er komen geen producten overeen met de selectie.