Skip to Store Area:

Juwelen en Horloges Online | CheckTime

Doorzoek site

Welkom bij Checktime | Mijn Account | Login | Checkout

Trouwringen

Trouwringen

Trouwringen
Bent u op zoek naar trouwringen? Dan feliciteren wij u alvast van harte, want een bruiloft komt niet elke dag voor. Bij dit memorabele moment in uw leven hoort hét symbool voor zowel bruidegom als bruid: de ring. Op deze website laten wij u kennismaken met trouwringen die bij alle smaken en stijlen passen. Komt u gerust eens verder en bekijk onze ruime collectie.

 

25 jaar ervaring in trouwringen

CheckTime is de online vestiging van Juwelier Debaere uit Oost-Vlaanderen. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het in- en verkopen van topkwaliteit trouwringen. Door middel van deze website kunnen wij klanten in geheel België en Nederland bedienen. Dit betekent dat het niet nodig is om bij ons langs te komen voor trouwringen, al bent u natuurlijk van harte welkom!

 

Trouwringen van de beste merken

Een huwelijk moet groots gevierd worden. En bij zo’n bijzondere gelegenheid horen bijzondere trouwringen. Bij CheckTime vindt u daarom de mooiste ontwerpen van bekende namen uit de sieradenwereld. Kies bijvoorbeeld voor de fraaie 18-karaats wit of geelgouden ringen van het merk AuroDesign, of bekijk eens de hoogwaardige diamanten sieraden van Mémoire.

 

Veilig bestellen

Heeft u uw keuze kunnen maken? Wij verwerken uw betaling op veilige wijze, met behulp van onze partner MultiSafepay. Deze stelt u in staat om via Giropay, iDEAL, DIRECTebanking of met uw creditcard te betalen. Vervolgens verzenden wij uw trouwringen met volledige verzekering, zodat u geen risico loopt.

Er komen geen producten overeen met de selectie.