Skip to Store Area:

Juwelen en Horloges Online | CheckTime

Doorzoek site

Welkom bij Checktime | Mijn Account | Login | Checkout

Zilveren Juwelen

Zilveren juwelen van gerenommeerde merken | CheckTime

Zilveren juwelen
Voor velen zijn zilveren juwelen de mooiste sieraden die er zijn. En dat is ook geen wonder, want ze zijn neutraler van kleur dan gouden juwelen en betaalbaarder dan diamanten juwelen.

 

Bestel uw zilveren juwelen online

Komt u gerust eens bij ons langs om onze zilveren juwelen te bekijken. Bent u al bekend met onze merken? Dan zult u voldoende hebben aan ons online overzicht van de sieraden die wij verkopen. De drempel naar een online bestelling zal voor u dan een stuk lager zijn. Door uw zilveren juwelen online te kopen, bespaart u dan ook heel wat tijd – en een reis naar Oost-Vlaanderen. Voor wie wel graag bij ons langskomt: u vindt ons op Grotestraat 35 in Geraardsbergen.

 

Soorten juwelen

Bij CheckTime kunt u voor allerlei soorten zilveren juwelen terecht. Hiertoe behoren armbanden en hangers, maar ook  ringen en halskettingen. Kies uit merken als Elisabeth Landeloos, Nona, Pandora en Naiomy. Stuk voor stuk topmerken waarbij een prachtig design en jarenlange duurzaamheid gegarandeerd zijn.

 

Gratis verzending

Bestelt u voor meer dan € 50,00 aan zilveren juwelen bij ons, dan is de verzending hiervan geheel gratis. Ook zorgen wij ervoor dat uw bestelling volledig verzekerd is. Uiteraard is de betaalvorm ook vertrouwd en beveiligd: het betaalsysteem MultiSafepay accepteert betalingen met uw creditcard, via DIRECTebanking, iDEAL of Giropay. En dat is wel zo prettig als het om waardevolle zilveren juwelen gaat.

Er komen geen producten overeen met de selectie.